Julefrokost på Åbenbar.
Telefon: +45 42 94 94 80
Åbenbars Juleplatte.
Juleplatten serveres fredage og lørdage fra 21. november til og med 6. december.
Juleplatten skal forudbestilles til servering kl 14 og 18.
ÅBENBAR’s karrysild
Kapers, æg og æble
Gammeldags marineret sild
Syltede sennepskorn, rødløg, dild og tallerkensmækker
Æg & rejer
grøn mayo
Lun fiskefilet
Hjemmelavet estragonremoulade, citron og dild
Hjemmelavet hønsesalat
Rørt med svampe, krydderurter, hertil bacon, syltede grøntsager og purløg på toppen
Æble & flæsk
Timian
Juleplatten serveres med hjemmebagt rugbrød, smør og fedt.
Juleplatten serveres på en gang.
345 kr. pr. person
Ved allergener spørg venligst personalet
ÅBENBAR’s karrysalat
Kapers, æg og æble
Syltede aubergine
Syltede sennepskorn, rødløg, dild og tallerkensmækker
Kartoffelmad
Grøn mayo og hjemmelacede ristede løg
Hjemmelavet svampesalat
Rørt med krydderurter, syltede grøntsager og purløg på toppen
Nøddepostej
Cornichoner og timian
Avocado
Agurk æble og sesam drys
Juleplatten serveres med hjemmebagt rugbrød og smør.
Juleplatten serveres på en gang.
345 kr. pr. person
Ved allergener spørg venligst personalet